marți, 4 aprilie 2017

Ce NU ai vazut pe Gherla INFO în martie: doi sori pe cer, vedetă din Gherla pe cutiile de Cola şi alte minunăţii - GALERIE FOTO

Mijloc de martie. La intrarea în oraş dinspre Fizesu Gherlii, un şofer observă pe cer soarele si alăturat, încă o pată de lumină mare şi ciudată. "Am surprins ceva interesant şi nemaivăzut, dar foarte frumos...Nu ştiu ce era, parcă era o cometă uriaşă, dar care statea pe loc. După câteva minute a început să păleasca, iar apoi a dispărut!", a povestit Ovidiu.



Pe strada Gelu a apărut peste noapte un indicator care trimitea şoferii în direcţii neaşteptate: Recea, Satu Mare, Baia Mare. Fotografia făcută de Ovidiu a ajuns pe site - vezi aici - iar după câteva zile s-au luat măsuri, iar indicatorul respectiv a fost vopsit. Dovada mai jos.


Mesterul Galgoczy e preocupat în continuare să puna în valoare natura. De această dată, un trunchi de copac din parcul mare al oraşului a fost transformat în căsuţa piticilor!



"Asta este toaletare de copaci în Gherla? Cine se face responsabil de această bătaie de joc?", ne scrie Alexandru, nemulţumit de modul în care au fost "trataţi" copacii de lângă blocul său.


Ce reacţie poti să ai când îţi găseşti casa ca după cutremur? S-a întâmplat într-un bloc de pe strada Mintiului, unde tencuiala de pe tavan s-a facut praf, pe duşumea. Blocul a fost construit în anul 2008. A fost anunţat constructorul, să vină să-şi facă datoria. Bine că nu a cazut la cineva în cap!



Marton se plimba prin parcul mare al orasului. "Am observat ceva urât scris pe un leu de piatră de la intrarea din parcul mare. Cred că gardienii publici nu își fac treaba, doar se plimbă relaxați, nici măcar nu atenționează pe cineva care face ceva rău în centru sau în parc. Vă trimit o poză, să vedeți şi voi!"


Vasile se plimba pe strada Gelu, când a văzut într-o parcare două maşini identice, cu numar identic. Le-a fotografiat. Din păcate nu se văd foarte bine numerele.


Supărată tare pe drumul plin de gropi de la Sântejude, dar şi pe indolenţa responsabililor, o şoferiţă a făcut fotografii, pe care le-a trimis la Gherla INFO. S-a făcut o ştire pe aceste subiect - vezi aici - şi, minune, la scurt timp, drumul  a fost pietruit. Deci, se poate. Foto, înainte şi după.




Strada Salciei este în lucru, ne scrie Miha. "Insa Dorel a lăsat găurile nesemnalizate. Apoi a pus soacră-mea un lemn în groapă. Apoi a apărut un palet, dar paralel mai e o gaură, semnalizata de un bolovan. Lucru negândit. Dacă reuşeam să cad în groapă cu maşina, erau buni de plată!"

Un alt cititor, care se semneaza Ricky,  revine dupa articolul in care o masina ADP a fost observata pe aleile din parcul mare - vezi aici.

"Ce au uitat să precizeze reprezentanţii ADP, că angajații dumnealor cu Mercedes-Vito s-au oprit la intrarea în tunelul pe unde ies jucătorii de pe pista de atletism, nicidecum alături de câine (şi erau doi, mai era şi unul negru care nu apare în poză), greseala mea a fost că nu i-am pozat şi acolo la stadion, mea culpa, dar copii şi adolescenţii care mergeau vineri dimineață la şcoală pe la ora 7.15 pe aleea paralelă cu canalul mare care merge prin parc şi erau obligați să dea prioritate de trecere unui autoturism Audi cred A4, break de culoare albastră ,plin de ,,persoane" care beneficiează de ajutor social din partea primăriei, cred, au tranversat parcul până la tractorul-remorca al ADP-ului care strângea frunze. Nici pe aceştia nu i-a vazut nimeni? Copiii sigur nu spun nimic, de frica ,,persoanelor". Nu mi-a venit sa cred, dar vorba cuiva, "trăim în Romania şi aste ne ocupă tot timpul".



Acelasi Ricky mai atrage atenţia asupra unei situaţii pe care o consideră incorectă. "Dar de parcarea Judecatoriei azi (20 martie) la ora 10, ce ziceţi? Locul al doilea pentru persoanele cu handicap este ocupat de un BMW!"

Si pe final, un tânăr vlogger din Gherla, Maximilian, a ajuns vedetă pe cutiile de Cola. El s-a  mutat de curând la Bucureşti şi probabil din cauza distanţei, nu am reusit să luăm legătura cu el, pentru a ne spune mai multe. Oricum, e o chestie!

Niciun comentariu: